Candidatura

1. Ramon Gutiérrez Illana. Tinc 32 anys. Vaig estudiar gràfica publicitària a l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat. He treballat de freelance, contractat, i he tingut el meu propi projecte cooperatiu.


2. Aina Balada Tarrés. Tinc 34 anys. Sóc llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballo com a advocada i mediadora al meu propi despatx a Sant Cugat. Estic especialitzada en dret laboral.


3. Andreu Sierro. Tinc 44 anys. Llicenciat en Belles Arts. He estat professor i cap d’estudis en una escola d’imatge i so, i actualment sóc director creatiu en una empresa del sector de les joguines. Implicat al barri de Monestir-Sant Francesc.


4. Conxa Martínez Llamas. Tinc 65 anys, nascuda a Sant Cugat on he viscut sempre. Treballadora de l’Ajuntament de Sant Cugat fins a la recent jubilació. Militant del PSUC i afiliada a CCOO.


5. Esteban Martínez. Tinc 59 anys. Sóc arquitecte tècnic, treballo de tècnic superior de riscos laborals. Estic compromès sindicalment i socialment amb l’economia social i solidària així com amb la lluita pel dret a l’habitatge.


6. María Ximena Montecinos Soto. Tengo 41 años. Soy activista por los derechos de los inmigrantes sin papeles. Trabajo en proyectos de visualización del racismo. Soy inmigrante (Chile) y hace 14 años que vivo en Sant Cugat.


7. Antonio Roa Márquez. Tengo 51 años. Licenciado en Historia Moderna y Contemporánea y Diplomado en Relaciones Laborales, ambos en la Universitat Autònoma de Barcelona. Trabajador de Telefónica desde hace 28 años. Ex-Secretario General de Podem Sant Cugat e implicado en la vida asociativa y cultural de Sant Cugat.


8. Neus Medina. Tinc 67 anys. Visc a Mirasol des de fa 18 anys. He treballat a l’administració pública local primer com a docent d’educació física i, posteriorment, en Padró d’habitants. Actualment estic jubilada i participo a diverses plataformes i entitats.


9. Alex Fouquet. Tinc 25 anys. He estudiat Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. He col·laborat amb algunes revistes digitals fent articles de divulgació de caràcter polític i sociològic. Participo activament en diverses entitats i organitzacions locals.


10. Inés Luna Guibourg. Nascuda l’any 1985 a Buenos Aires. He estudiat Educació Infantil i Pintura i Ill·lustració, aquesta última a l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat. Des dels 18 anys he estat vinculada a diverses entitats del teixit santcugatenc. Visc a Mas Gener i faig malabars entre tres feines diferents per tal d’arribar a finals de mes.


11. Oriol Porta. Tinc 34 anys. Sóc tècnic en realització audiovisual i graduat en Disseny Gràfic pel Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (Eina). He treballat en diferents productores i estudis de disseny. Des de fa 5 anys treballo en el meu propi estudi de disseny.


12. Montse Español. Estic jubilada. Tinc un fill una filla, dos nets i dues netes. Sóc feminista, militant d’ICV i actualment de Catalunya en Comú. He estat Presidenta de l’Associació de Dones Atena. Estic implicada en diferents àmbits de la vida associativa de Sant Cugat.


13. Isidre Marías. Tinc 62 anys. Jubilat recentment de professor de filosofia. Membre fundador del Memorial Manuel Vázquez Montalbán i de la Coral Cantem les 40. Veí actiu en el moviment veïnal en temes de medi ambient i habitatge, així com impulsor dels actes i projectes de la celebració del Centenari de la Floresta.

14. Mariví Sanchez. Veïna de Sant Francesc.

15. Marcos Camarzana. Veí de l’Eixample.

16. Àngels Ansolega. Veïna de Sant Francesc.

17. Adolfo Rodríguez. Veí de Coll Favà.

18. Imma Monfort. Veïna de Sant Francesc.

19. Lucía Recolons. Veïna del Centre.

20. Mariano Aragón. Veí de Les Planes.

21. Joan Balada. Veí de Sant Francesc.

22. Jaume Rodríguez. Veí de La Floresta.

23. Jordi Casas. Veí del Centre.

24. Assun Reyes. Veïna de Can Magí.

25. Roser Casamitjana. Veïna de Valldoreix.

S1. Laura Lienas. Veïna del Centre.

S2. Montse Gifra. Veïna de Sant Francesc.

S3. Amèrico Ologaray. Veí de Valldoreix.

S4. Núria Casas. Veïna de Coll Favà.

S5. Josep Mª Balcells. Veí del Centre.