Candidatura

Resultats de les eleccions primàries de Sant Cugat en Comú,
realitzades de forma presencial entre el 30/11 i el 3/12 de 2018:

Vots a favor: 55 (98,2%)
Vots en blanc: 1 (1,8%)
Vots totals: 56

Vots vàlids: 56 (53,8%)
Total del cens: 104 (persones inscrites verificades)

Candidatura escollida:

Ramon Gutiérrez Illana. Tinc 32 anys. Visc a Sant Cugat des de fa 12 anys. Vaig estudiar gràfica publicitària a l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat. He treballat de freelance, contractat, i he tingut el meu propi projecte cooperatiu. Durant molts anys he estat vinculat a l’associacionisme juvenil, concretament a l’escoltisme, i actualment sóc regidor a l’Ajuntament de Sant Cugat.

Aina Balada Tarrés. Tinc 34 anys. He viscut a Sant Cugat gairebé tota la meva vida, primer al barri de Sant Francesc-Monestir i des de fa pocs mesos al barri de la Floresta. Llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, he cursat diferents màsters i postgraus per tal d’especialitzar-me en diferents branques del dret com el dret laboral, el dret penal, el dret de família, la justícia juvenil i la violència de gènere. Treballo com a advocada i mediadora al meu propi despatx, a la vegada que formo part del torn d’ofici del Col·legi d’Advocats de Terrassa. He format part de diverses associacions i entitats de la ciutat i de la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Terrassa. Actualment, estic més implicada en el món sindical.

Andreu Sierro. Tinc 44 anys. Llicenciat en Belles Arts. Treballo a Sant Cugat des de fa 14 anys i hi visc des de fa 7 anys. He estat professor i cap d’estudis en una escola d’imatge i so, i actualment sóc director creatiu en una empresa del sector de les joguines. Des de fa anys que estic implicat en diferents moviments socials, associacions, participant activament al barri de Monestir-Sant Francesc.

Conxa Martínez Llamas. Tinc 65 anys, nascuda a Sant Cugat on he viscut sempre i he tingut activitat política i social. Treballadora de l’Ajuntament de Sant Cugat fins a la recent jubilació. Militant del PSUC I d’ICV i ara de Catalunya en Comú. Afiliada a CCOO. Sóc representant d’ICV al Consell de Barri Centre-Oest. Feminista, adherida a Dones amb Iniciativa i fervent defensora de l’ètica política.

Esteban Martínez. Tinc 59 anys. Visc a Sant Cugat des de fa 5 anys. Sóc arquitecte tècnic i treballo en una empresa constructora des de fa més de 30 anys. Actualment, exerceixo de tècnic superior de riscos laborals i estic compromès sindicalment i socialment amb algunes iniciatives engegades des dels moviments socials reivindicatius, com pot ser el Sindicat de Llogateres, la Xarxa d’Economia Social i altres projectes cooperatius, sempre vinculats a l’economia social i solidària.

María Ximena Montecinos Soto. Tengo 41 años. Soy madre soltera de 2 jóvenes. Soy activista, trabajo por los derechos de los inmigrantes sin papeles, pertenezco a la Federación y Asociación de Inmigrantes del Vallès (FAIV). Soy miembro de UGT. Trabajo en proyectos de visualización del racismo con el apoyo del SOS Racismo en Barcelona. Soy inmigrante (Chile) con doble nacionalidad. Hace 14 años que vivo en Sant Cugat del Vallès en donde soy miembro del círculo de Podemos.

Antonio Roa Márquez. Tengo 51 años, nacido en Sabadell y vecino de Coll Favà desde hace 8 años. Licenciado en Historia Moderna y Contemporánea y Diplomado en Relaciones Laborales, ambos en la Universitat Autònoma de Barcelona. Trabajador de Telefónica desde hace 28 años, como comercial de Grandes Clientes. Ex-Secretario General de Podem Sant Cugat e implicado en la vida asociativa y cultural de Sant Cugat.

Neus Medina. Tinc 67 anys. Visc a Mirasol des de fa 18 anys. Vaig fer estudis secundaris a Bèlgica i tinc estudis no acabats en Ciències de l’Educació (Pedagogia). He treballat a l’administració pública local primer com a docent d’educació física i, posteriorment, en Padró d’habitants. Actualment estic jubilada i participo a diverses plataformes i entitats.

Alex Fouquet. Tinc 25 anys. Sóc natural de Sant Cugat. He estudiat Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. He col·laborat amb algunes revistes digitals fent articles de divulgació de caràcter polític i sociològic. Actualment treballo en el negoci familiar en el sector del moble de disseny. Des dels 18 anys he estat participant activament en diverses entitats i organitzacions locals, en matèries com l’educació en el lleure, joventut, política local i cultura tradicional.

Inés Luna Guibourg. Nascuda l’any 1985 a Buenos Aires. Visc a Sant Cugat des dels 7 anys. He estudiat Educació Infantil i Pintura i Ill·lustració, aquesta última a l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat. Des dels 18 anys he estat vinculada a diverses entitats del teixit santcugatenc. Actualment visc a Mas Gener i faig malabars entre tres feines diferents per tal d’arribar a finals de mes.

Oriol Porta. Tinc 34 anys. Visc a Valldoreix d’ençà que tenia 1 any. Vaig estudiar a Valldoreix, primer al Ferran i Clua després a l’Arnau Cadell. Sóc tècnic en realització audiovisual i graduat en Disseny Gràfic pel Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (Eina). He treballat en diferents productores i estudis de disseny. Des de fa 5 anys treballo en el meu propi estudi de disseny.

Montse Español. Estic jubilada. Tinc un fill una filla, dos nets i dues netes. Sóc feminista, militant d’ICV i actualment de Catalunya en Comú. Represento a ICV al Consell del Barri Centre-Est. Feminista, adherida a Dones amb Iniciativa. He estat Presidenta de l’Associació de Dones Atena. Estic implicada en diferents àmbits de la vida associativa de Sant Cugat.

Isidre Marías. Tinc 62 anys. Visc a la Floresta des de fa 31 anys, mitja vida. Jubilat recentment de professor de filosofia. Membre fundador del Memorial Manuel Vázquez Montalbán i de la Coral Cantem les 40. Veí actiu en el moviment veïnal en temes de medi ambient i habitatge, així com impulsor dels actes i projectes de la celebració del Centenari de la Floresta.

X