Si vius a Sant Cugat, vota a Sant Cugat

A les eleccions municipals ens hi juguem moltes coses. Davant l’amenaça de la ultradreta i les seves polítiques xenòfobes, masclistes i racistes, el municipalisme és l’esperança.

Totes les persones que vivim a Sant Cugat del Vallès tenim els mateixos drets i la possibilitat d’escollir els representants que millor els defensin.

Volem que Sant Cugat sigui una ciutat acollidora i que l’Ajuntament defensi els interessos de totes les persones que hi viuen independentment d’on han nascut.

Per tenir un Ajuntament que defensi a totes les persones que viuen a Sant Cugat cal votar a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig de 2019.

Inscriu-te en el cens electoral de residents estrangers abans del 15 de gener, si:

  • Has nascut a Bolívia, Colòmbia, Xile, l’Equador, el Perú, Paraguai, Trinitat i Tobago, Cap Verd, Corea, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda o en un país de la Unió Europea.
  • Portes 3 o 5 anys de residència legal a Espanya (depèn del país).
  • Tens el document de residència vigent i estàs empadronat a Sant Cugat del Vallès.

Si tens la ciutadania de la Unió Europea, el termini per a fer la inscripció acaba el 30 de gener.

Encara que ja hagis participat anteriorment en processos electorals has de sol·licitar de nou la teva inscripció en el cens electoral.

La inscripció la pots fer personalment a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (a l’Oficina d’Atención Ciutadana) o per internet. Si tens algun dubte o vols més informació truca al 010 / 900 104 941 (trucada gratuïta).